Despre Noi

Metro-Mold SRL Company Profile In prezent, compania noastra incheie parteneriate cu diversi reprezentanti si producatori de produse farmaceutice din Europa de Vest şi de Est, inclusiv companiile cu renume in intreaga lume. In acelasi timp, ne concentram asupra stabilirii unor relatii strinse cu multe institutii medicale nationale si fonduri de caritate.

Suntem constienti de faptul ca piata farmaceutica moldoveneasca este considerata putin atractiva de catre companiile farmaceutice multinationale majore pan-europene si, prin urmare, multe dintre brandurile cele mai noi si solicitate nu sunt accesibile populatiei noastre. Astfel ca misiunea noastra principala este de a furniza necesarele produse farmaceutice moderne şi recent dezvoltate tuturor pacientilor din Republica Moldova.

Principiul major al companiei noastre este de a crea relatii cit mai profitabile cu clienţii nostri, in baza de parteneriat si respect reciproc. Ne dorim sa fim apreciati pentru contributia adusa societatii prin intermediul medicamentelor noastre şi sa inspiram incredere pentru modul în care operam.

Suntem entuziasmati de solutionarea problemelor care afecteaza mii de oameni in fiecare an. Incercam sa realizam necesitatile de tratament nesatisfacule ale persoanelor infectate cu HIV, ale bolnavilor de cancer, artrita reumatoida, anemie si hepatita C.

Disclaimer: Acest site si continutul sau nu este sprijinit sau andosat de catre titularii de marci comerciale. Toate denumirile, logourile, sloganurile sunt proprietatea posesorilor respectivi. Denumirile marcilor inregistrate figureaza pe acest site doar in scopuri editoriale si doar spre beneficiul titularilor marcilor inregistrate neavind ca scop violarea respectivei marci comerciale. Toata informatia prezentata pe site in ceea ce priveste produsele medicale si serviciile pe care le oferim, este destinata doar scopurilor informative.